zaterdag 9 mei 2009

Fotobespreken

(bericht van Dirk:)


Beste Klikkers,
Om de woensdagavonden nóg leuker en interessanter te maken is het de bedoeling om een vast plekje in te ruimen voor de fotobespreking.
Het principe is eenvoudig: wie er behoefte toe voelt neemt wat foto's mee en die gaan we dan bekijken en bespreken. Het is geen wedstrijd, er valt niks te winnen, het gaat erom dat je je ideeën over fotografie met elkaar kunt delen.
Welke vorm deze activiteit aan gaat nemen wordt vooral door jullie zelf bepaald. Om de boel aan te zwengelen houden we het simpel: neem wat foto's mee (geen stapels tegelijk) waar iets over te zeggen valt. Dit kunnen je eigen foto's zijn van een project waar je mee bezig bent, oude foto's waar je heel tevreden over bent, of foto's van iemand anders, waar je helemaal weg van bent. Gewone afdrukken op papier is het makkelijkst.
Als je dia's of bestanden wilt laten zien, check dan even met Bart of er apparatuur voor aanwezig is.
Afgelopen kongininnedag heb ik ook wat foto's gemaakt. Als er meer koninginnedagfotografen waren: Neem ze a.s. woensdagavond mee voor de fotobespreking. Andere foto's mogen natuurlijk ook, er is geen vast thema.
Tot woensdag,


Dirk