zaterdag 31 maart 2012

Het Twaalfde Gebod

Op "het twaalfde gebod" is een nieuwe serie te vinden, gemaakt door Mario op het Malieveld (protest voor behoud van sociale werkplaatsen). De foto's zijn gemaakt met de hipstamatic-app op zijn iPhone 4s voorzien van fisheye lens.

Daar krijg je dus gezeik mee!

In verband met de veiligheid is het verboden om op het bouwterrein van de spoortunnel te zijn. Ookal krijg je toestemming van een aardige medewerker....

Wij mochten de vorige keer de tunnel in, maar de gemaakte foto's gaven achteraf een hoop gedoe met de gemeente. Om goede verstandhouding met de gemeente te behouden, heeft het bestuur moeten beloven dat dit niet meer voor zal komen.

Jelle & Nanja

Beste Klikkers, op woensdagavond 4 april komen Jelle en Nanja naar Klik om ons te laten genieten van hun prachtige foto's. De zaal is open om 20:00 en de nieuwe projector garandeert goed beeld!

donderdag 8 maart 2012

Spoorzone woensdag de 14de

Aanstaande woensdag (14/03) fotograferen we weer alles wat er rond de spoorzone gebeurt. Verzamelen om 20:00 bij Klik in Delfstede.

maandag 5 maart 2012

Hanzell en van Pieterson

LET OP!
Op 7 maart zijn we te gast in de studio van onze clubgenoten Hanzell en Martijn van Pieterson.
Dus NIET in Delfstede!
Zie vooraankondiging hieronder.


De studio vind je in het - Zeer ruime en van alle gemakken voorziene - voormalig gebouw van Rijkswaterstaat. De ingang is aan de achterkant van het gebouw (rij onder een witte loopbrug door, dan rechts en parkeer gratis uw auto, motor of rijwiel). 
Voor de TomTomrijders onder ons:
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft

zaterdag 3 maart 2012

How to do it...

OK! Hier is in al z'n kitscherige dramatiek een foto die zo ongeveer samenvat wat we afgelopen woensdag in "aan de slag met fotosoep" hebben gedaan. Lijstjes maken, selecties, histogram en masks. 
Hier is de link naar de Photoshop PST file (gebruik de optie "opslaan als" of "save as")
Hier is een zip-folder met video's hoe het moet (spelen alleen af in windows media player)